Actueel!

We zijn als leiding bij Don Bosco altijd bezig met te zien wat beter kan en hoe we meer inkomsten kunnen genereren. En daarbij zijn er meer ideeën dan tijd om deze uit te voeren omdat de opkomsten, kampvoorbereidingen, Leeuwenmars, survivalrun, enzovoorts voorrang moeten krijgen op de andere plannen.

Naast de vele kleine zaken liggen er nu eigenlijk 3 wat grotere projecten te wachten op uitvoering:

• Bouw van een hok voor stookhout
  • Opknapbeurt voor de kampvuurkuil
  • Her indelen van de berging en houthok
    • Aan het stookhouthok zijn we reeds gestart maar het afronden kan nog wel even duren als dit in de reguliere scoutingtijd moet gebeuren.
      Het zou erg fijn zijn als we deze projecten toch op korte termijn kunnen realiseren. De kampvuurkuil willen we in het begin van volgend seizoen realiseren met sponsoring van buitenaf.

Daarom willen we een beroep doen op jou om ons een handje te helpen.

We willen je vragen om op zaterdag 6 juni ons te helpen bij het stookhouthok. Daarnaast vragen we bedrijven ons te steunen door donaties of materialen.
      Omdat vele handen licht werk maken gaan we er vanuit dat we in één actieve dag de klussen kunnen afronden.

Als tegenprestatie bieden we je aan het eind van de dag een maaltijd die uiteraard volgens de scouting traditie wordt bereid en gegeten.

Aanmelden en direct aan de bak?

Neem dan nu contact met ons op.
      Wil je weten wat we nog meer te doen hebben? Bekijk dan onze vacatures.
      Wil je een felbegeerde plek opeisen in onze Hall of fame? Klik dan hier.