Wat super leuk dat je jezelf, zoon of dochter wilt inschrijven!
Omdat we een moderne vereniging zijn, doen we dit tegenwoordig ook digitaal.

Het is de bedoeling dat je alle gegevens invult zoals hieronder beschreven.
Pas bij een volledig formulier kunnen we je inschrijving verwerken bij Scouting Nederland en in onze administratie.

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op via het formulier of benader de teamleidster voor de opkomst.

Speleenheid

Persoonsgegevens (lid)

IBAN gegevens

Hierbij machtig ik, tot wederopzegging, Scouting Don Bosco tot automatische incasso van de verschuldigde contributie. De automatische incasso wordt van kracht met de ondertekening van dit formulier door de ondertekeningsbevoegde.